Loading...

Slatkaristika - Luda Romantika [Official HD Video]

FacingTheSunOfficial
779 хил. Subscribers
2 532 035 показвания
19 036 likes / 863 dislikes

Публикуван на 8.03.2018 г.

BUY ON:
https://itunes.apple.com/album/id1355...
https://open.spotify.com/album/0okndD...

Music Video by Slatkaristika performing "Luda Romantika"
Produced by Inovativa Group 2018

Follow Slatkaristika
https://www.facebook.com/Slatkaristik...
http://instagram.com/iamslatkaristika
www.slatkaristika.mk

Performer: Slatkaristika
Music: Marko Marinkovic-Slatkaristika & Ivan Jovanov Iwayo
Lyrics: Marko Marinkovic-Slatkaristika
Arrangement: Ivan Jovanov - Iwayo
Directed by: Flux

Powered by Energi S

Special Thanks to:
"Moe studio-Dadar"
Sport M
Filip Paunovski
Stefan Marinkovic

(c) ALL RIGHTS RESERVED Inovativa Group

For bookings: 00 389 70 340 499
For bookings in Bulgaria: 00359882211411
Facing The Sun Copyright Management

Lyrics:

Строфа 1:
Uno momento, молим те престани не биди напорна,
пцуј го моментот, денот и вечерта кога ме запозна,
јас сум говедо, да напнам, да запнам во тоа сум најдобар!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.

Јас ќе бидам Ромео ти Јулија,
ако се отруеш ја одма ќе се убијам,
ја прави појака тоа што не ја убива
нашата...

Рефрен:
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.

Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА


Строфа 2:
Uno momento, молим те престани и ти не си најдобра,
го пцујам моментот, денот и вечерта кога те запознав,
препрепотетно, стање, нашање и скроз си излудена!
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот.

Јас и ти се сакаме до лудило,
но јас и ти се караме до лудило,
ја прави појака тоа што не ја убило,
нашата...

Рефрен:
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел,
луда романтика, цел живот со тебе.
Луда романтика, животот да ти го направам,
луда романтика, која може да е фатална.

Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА